Bangladesh

Door onze internationalisatie zijn wij in staat om een breed aanbod te bieden van producten tegen zeer concurrerende prijzen met actuele snelle levertijden. Verder bieden onze internationale productie-units flexibele productiemogelijkheden en staan wij garant voor een hoge kwaliteit van onze producten.

 

Management team:

Olesya Özata – Merchansider
Tahir Özata – General Manager
Zafer Şarbak – Production in Charge
Özkan Hakverdi – Managing Director
Rimma Zamanova – Head Merchandiser
Özkan Hakverdi – Managing Director
Dimitri Cebanov – Planning Manager

 

TEB Fashion International is een moderne productie onderneming met geavanceerde productietechnieken. De onderneming heeft op dit moment 12 productielijnen om beter te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten. De producten worden volledig met eigen productiefaciliteiten gefabriceerd op een hoog kwaliteitsniveau. TEB Fashion International heeft als doelstelling om de productie-unit te ontwikkelen tot een full compliance niveau met haar eigen cutting, sewing en finishing faciliteiten.

 

De fabriek heeft een omvang van circa 7.000 m2 met een eigen eerste hulp post, kinderopvang faciliteit en een veilige werkomgeving. Door de hoge personeelstevredenheid is het personeelsverloop zeer laag. De arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden voldoen aan de lokale wetgeving en aan de BKMEA vereisten.

 

Download: TEB BSCI audit.

 

BSCI: Onze productie units zijn BSCI gecertificeerd.

 

            

 

teb-logo