Turkije

Door onze internationalisatie zijn wij in staat om een breed aanbod te bieden van producten tegen zeer concurrerende prijzen met actuele snelle levertijden. Verder bieden onze internationale productie-units flexibele productiemogelijkheden en staan wij garant voor een hoge kwaliteit van onze producten.

 

Onze productie-unit in Turkije heeft meer dan 20 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kleding. Met onze faciliteit in Turkije zijn wij in staat om bijzonder snel in te spelen op de actualiteit. Dankzij de nauwe samenwerking met TEB en de uitwisseling van informatie en patronen, is snelle levering van repeats mogelijk vanuit Bangladesh. Door de intensieve samenwerking met onze diverse garenleveranciers is Selen in staat om een actuele stoffencollectie aan te bieden.

 

Vanwege onze meertalige merchandisers en platte organisatie is een directe communicatie met inkopers een groot voordeel. Wij kunnen u een optimale service bieden dankzij onze knowhow, breed aanbod en specifieke marktkennis.

 

        selen-logo